Snellere betalingen, betere machtigingen en zekerheid online > online lezen
 
Bluem
E-mail is dood voor betalen?!
Althans, dat wilden de vernieuwers ons al een tijdje doen geloven. Welnu, niets is minder waar. E-mail is terug - van nooit weggeweest. Elke dag weer mailen we ons een slag in de rondte. Jong en oud, hip en behoudend, ze hebben één overeenkomst. Ze mailen. Zo ontvangen ze privé berichten als zakelijk mails met facturen.
Betalen en short messaging
 
Ook voor het MKB
Ook het MKB zet de volgende stap. Betaalverzoeken sturen en geldige digitale incassomachtigingen ontvangen is niet alleen weggelegd voor de grote spelers. Simpele, snelle en goedkope betaaloplossingen biedt het MKB nu de optie betaalgemak aan te bieden. Kleine bedrijven zien dat de voordelen van nieuwe betaaldiensten nu eenvoudig opwegen tegen de kosten.
Niet duur, niet complex
iDEAL groei door het dak
Het iDEAL transactievolume is in het laatste half jaar 41% gegroeid tov vorig jaar. Sinds de start, t/m juni, is er 1,8 miljard keer met iDEAL betaald. iDEAL wordt zeker zo vaak buiten als binnen webwinkels gebruikt. Denk aan betaalverzoeken via e-mail of via 'mijn omgevingen' van verzekeraars, corporaties, instellingen en overheden. Ook die zitten in de lift.
iDEAL cijfers van Currence
Mobile first, of niet?
Al jaren wordt geroepen dat mobiel betalen serieuze vormen gaat aannemen in ons land, zowel online als offline. Anno 2018 zijn we nog altijd niet zo ver. Wat is de oorzaak daarvan en wat moet er gebeuren om mobiel betalen echt te laten doorbreken? OnlineRetailer vroeg dit 23 augustus aan 10 experts uit de betaalwereld waaronder Bluem in een Ronde Tafel Sessie Payments.
Ronde Tafel Sessie
PayPal voor buitenlandse clientèle
PayPal is een breed geaccepteerd betaalsysteem. PayPal is handig voor webwinkels waar ook buitenlanders bestellen. Met PayPal betaalt de klant indirect vanaf zijn bankrekening door geld te storten op zijn PayPal account en vervolgens met PayPal te betalen. Hoe werkt PayPal? Wat zijn de kenmerken en kosten?
PayPal aanbieden
viamijnbank
Bluem Payment Services
Plotterweg 31 3821 BB Amersfoort
085 – 222 0 400
Facebook   Twitter   Googleplus   Linkedin   Youtube
Aanmelden   |   Reageren  |  Gegevens wijzigen  |  Afmelden