Snellere betalingen, betere machtigingen | online lezen
 
Bluem
3x sneller betalen
Most iDEAL payments same day! Er zijn redenen om een betaallink toe te voegen aan je nota. Het zorgt voor gemak en foutloze betalingen. De acceptgiro en een overschrijving zijn uit de mode. Het belangrijkste argument is echter 'sneller betaald krijgen'. Uit onderzoek blijkt dat factuur met iDEAL link 3x zo snel wordt betaald
3x sneller! Hoe zit dat?
 
Digitaal machtigen vanuit Dashboard
Rekeningnummer incassoklant wijzigt. Hoe de machtiging te updaten? Met incassomachtigen doe je dat snel bij je bank. Het werkt als iDEAL. Als bedrijf maak je het verzoek aan via een webform in ons Dashboard: CORE of B2B, kenmerk, reden, klant en email-adres. En klaar is kees! Je ontvangt realtime de rechtsgeldige SEPA-machtiging retour via mail/Dashboard. 
Machtigen zonder IT kosten
Succes van je email?
Email benchmark 2018. Dagelijks arriveren 40-70 emails in de inbox. Wat gebeurt er mee? Dit rapport geeft antwoord op vragen als: Stuurt de provider jouw mail door naar de inbox, ongewenst of spamfolder? Beste verzenddag? Wat is het tijdstip met hoogste open ratio? Verschillen nieuws-en transactiemail? Het zoomt in op bounce, open en click ratio's. Hoe scoort jouw email? Vergelijk resultaten.
Download benchmark rapport
iDEAL via Moneyou
NL heeft er een nieuwe aanbieder van betaalrekeningen bij. Moneyou (dochter ABN Amro) heeft een betaalrekening geïntroduceerd. Moneyou is direct door ons toegevoegd aan de betaalpagina. Dus maximale iDEAL dekking voor merchants. In totaal ondersteunen 11 NL-banken iDEAL. Moneyou richt zich op Generatie Z, de geboren digitalen die via emoticons, Snapchat en Pinterest communiceren met de halve planeet.
Moneyou en Generatie Z
Branded betaalpagina's
Betaalpagina's tonen afhankelijk van betaler? Branding per tussenpersoon? Dit behoort tot de opties van het viamijnbank platform. Merkbeleving gekoppeld aan betaalgemak is key in de betaalindustrie. We moeten hoge eisen stellen aan een betaalpagina. Het is een samenspel tussen vorm-geving, herkenning, gebruiksgemak en performance. Hoe presteert jouw checkout? Ondersteunt het uw merk?
Betalen in één flow
viamijnbank
Bluem Payment Services
Plotterweg 31 3821 BB Amersfoort
085 – 222 0 400
Facebook   Twitter   Googleplus   Linkedin   Youtube
Aanmelden   |   Reageren  |  Gegevens wijzigen  |  Afmelden