Snellere betalingen, betere machtigingen en zekerheid online  > online lezen
 
Bluem
Bank incassoklant wijzigt
Het banknummer van een bestaande klant is gewijzigd. Wat nu? Met incassomachtigen stuurt uw klantenservice direct een machtigingsverzoek per email. Klant bevestigt de nieuwe machtiging eenvoudig in zijn online bankomgeving en uw bedrijf ontvangt realtime de bevestiging.
Betere machtigingen
 
Eén digitale sleutel
Consumenten beschikken nu over veel digitale sleutels waarmee ze toegang krijgen tot al hun 'mijn omgevingen' En deze bos wordt als maar groter. Met de komst van iDIN komt hier verandering in. iDIN is niet alleen voor veilig inloggen, maar ook voor betrouwbare dataverstrekking, leeftijdsverificatie en documentondertekening. iDIN zorgt voor online zekerheid!  
Online zekerheid
Optimale klantervaring
Het imago van een organisatie is belangrijk, dat is bekend. Maar hoe zorgt u voor een beter imago? Ervaringen van uw klanten staat hierin centraal. Eén van de belangrijkste processen voor klanten is het betaalproces. Geld uitgeven vindt niemand leuk, wij kunnen het proces wel aangenamer maken, zowel voor de klant als voor uw organisatie. Win-win.
Betaalgemak
Betaalverzoek, de norm
Organisaties van elk formaat zetten betaalverzoeken in om openstaande bedragen te innen. Het imago van betaalverzoeken is drastisch veranderd. Mede vanwege de grote toename in particulier gebruik, wordt het zakelijk ook steeds meer de norm. Ze worden ook sneller betaald dan voorheen. Ideaal voor het wegwerken van achterstanden
Innen openstaande posten
Het 'Tikkie-effect'
Mobiel bankieren zit stevig in de lift. De app Tikkie is hard bezig ZZP'ers voor zich te winnen. Het 'Tikkie-effect" zorgt voor meer vertrouwen en herkenning betreft betaalverzoeken in het algemeen. Bluem ziet dat mede hierdoor zakelijke betaalverzoeken ook sneller betaald worden, omdat deze, via Bluem, betaalgemak en merkbeleving met zich mee brengen.
Herkenning
viamijnbank
Bluem Payment Services
Plotterweg 31 3821 BB Amersfoort
085 – 222 0 400
Facebook   Twitter   Googleplus   Linkedin   Youtube
Aanmelden   |   Reageren  |  Gegevens wijzigen  |  Afmelden